Ljubavni horoskop: Bik treba pričati manje, Lav izaći iz kuće, a Raku neće biti lako

Ovan

Osjećat ćete neka sitna nezadovoljstva do sredine mjeseca, pomalo ćete biti i frustrirani, no uz malo mudrosti i strpljenja sve će sjesti na svoje mjesto. Budite skromni u očekivanjima, a uz to i ljubazni – i u ljubavi će biti sve kako treba, prenose 24sata.

Bik

Kod vas će se do sredine mjeseca isprepletati društveni i ljubavni život. Dobar provod vam je osiguran ukoliko se odlučite malo zabaviti i izaći među ljude. Ali, iako ća vam želja za ludovanjem do jutra biti jaka, tjelesna snaga to vam neće dopustiti. Želite li nekoga upoznati, pokušajte pričati manje.

Blizanci

U vama je neka praznina već duže vrijeme, no u ovom periodu ćete pronaći snage i dovoljno optimizma kako bi tu prazninu popunili. Bit ćete društveniji i otvoreniji za upoznavanje novih ljudi. Svakako izađite iz kuće, jer savršen partner vam neće pasti s neba na kauč.

Rak

Vas čeka nešto naporniji period ako ste u vezi, jer će partnerovi zahtjevi prema vama postati veći, očekivat će više pažnje i truda od vas. Budite strpljivi, jer je poboljšanje vašeg odnosa ipak na vidiku.

Lav

Otvoreni ste i spremni za druženje. Ukoliko tražite romantičnog partnera, izlazite što više među ljude, čak i kada vam nikako nije do toga. Kod vas će humor u kombinaciji sa strašću biti pun pogodak u osvajanju partnera. Lavovi koji su već u vezi, ovaj period će obogatiti humorom.

Djevica

Ovo je dobar period za vas i po pitanju osobnog i društvenog života. Pred vama su druženja sa partnerom u intimnom okruženju vlastitog doma, no ne zaboravite ponekad pozvati i prijatelje u goste.

Vaga

Zadnjih dana su vam se neke stvari posložile pa ste preplavljeni optimizmom. Budite dobri prema sebi i ne osuđujte se pretjerano, nema potrebe. Vaša ljubavna veza ima perspektivu, no partneru možete biti pomalo nejasni, pa poradite na tome. Ne čekajte da on prvi uvijek potencira nježnost i intimu.

Škorpion

Vas čeka poziv na neku zabavu ili manje druženje koji će vas jako razveseliti. Bilo da ste solo ili imate romantičnog partnera, svakako ne ignorirajte taj poziv. Bit ćete vrlo šarmantni pa se ne ustručavajte nasmiješeno hodati među ljudima. Ako ste sami, to bi mogao biti pun pogodak za pronalazak partnera.

Strijelac

Ljubavni ideali bit će vam visoko podignuti, no vi ste spremni na to, iako ne znate kamo sve to vodi. Ipak, u periodu pred vama nećete imati puno sreće po tom pitanju – pokušajte to mirno prihvatiti.

Jarac

Do polovice listopada osjećat ćete se nekako usamljeni, više nego inače, čak i ako imate partnera koji će vas čak možda i pomalo frustrirati. Vaša preosjetljivost, osjećaj usamljenosti i tuge postat će izraženiji nego inače pa izađite iz kuće i pokušajte se oraspoložiti.

Vodenjak

Odnos s partnerom se poboljšava, nekako ćete se izbalansirati, biti više ravnopravni i više toga ćete dijeliti. Pred vama je emotivniji period u kojemu ćete očekivati više nježnosti od partnera.

Ribe

Kod vas se sprema neka zabava vezana za mlađe ljude, možda neki rođendan ili slično. Uglavnom, čeka vas veseli period u kojemu čete aktivno sudjelovati u pripremama za zabavu, a kad do toga dođe, sva pažnja bit će usmjerena na vas. Samcima to možda bude prilika za pronaći ljubav, prenosi Atma.

Facebook Komentari