Jacques na poklon dobio vagu i tortu: Sukladno novom režimu

Glazbenik Jacques Houdek (39) nastupio je sinoć u zagrebačkom klubu Sax. Došao je u ležernom izdanju – odjenuo je ogrtač i papuče. Pjevao je uživo i ispričao dogodovštine u svom showu pod nazivom ‘Glavom i bradom’. Na društvenim mrežama pokazao je i poklone koje je dobio.

– Bila je to večer za pamćenje, jer prvi se pamte. No, ono kad ti usred prvoga showa stigne ‘ne može bolje’ poklon – napisao je Jacques na Facebooku i pohvalio se kako je dobio vagu.

Naime, svoju je nedavno razbio pa mu je ovo itekako koristan poklon.

– Nakon moje viralne objave o rasprsnutoj vagi, stigla mi je osobna digitalna vaga s analizom tjelesne mase i čak sedam funkcija. Za novonormalni početak – našalio se pjevač.

No to nije sve. Jacques je dobio i tortu.

– Ovo je prigodno u vrijeme ručka. Kakvo slatko iznenađenje. Sukladno novonormalnom režimu – nema kruha i čokolade, samo voće. U torti! Najbolji ledeni vjetar – napisao je Jacques uz nekoliko fotografija na kojima je pokazao tortu. Pratitelji su mu pisali kako je ovo baš pravi desert.

Houdek je u svom showu na pozornicu pozvao zvjezdanu gošću Vannu (50), koja je pričala o svojim počecima u glazbi i ‘korona vremenu’. Osim što je došla Vanna, Jacques je na nastupu dao priliku mladim pjevačima da se predstave publici, pišu 24sata.

Facebook Komentari