Vlatka Pokos: Strašno je kada si predsjednik države dozvoljava odlaske u opskurne klubove

Nije dugo trebalo da bivša voditeljica Vlatka Pokos (49) ponovno komentira aktualnosti u Lijepoj Našoj. Ovaj put komentirala je ponašanje aktualnog predsjednika RH Zorana Milanovića. U svojoj objavi napisala je kako je primitivno vrijeđanje dviju zastupnica u Hrvatskom Saboru vrhunac njegovog medijskog divljanja.

– Kako ostati ravnodušan i apolitičan gledajući ovu strašnu korupciju i lopovluk koja rastače Hrvatsku i isključivi je krivac za njeno zaostajanje u razvoju, unatoč ogromnom potencijalu.Moram izraziti ogromno razočarenje ponašanjem i rječnikom predsjednika Milanovića, koji je u posljednjih nekoliko dana pokazao najgoru stranu svoga karaktera i naravi, unoseći u javni prostor najnižu razinu komunikacije, neprihvatljivu bilo kojem pristojnom čovjeku. Pritom njegova poruka ostaje potpuno izgubljena u luđačkim monolozima bez smisla. Vrhunac njegovog medijskog divljanja je primitivno vrijeđanje dviju zastupnica u Hrvatskom Saboru – napisala je Vlatka i dodala:

– Strašno je što ljudi koji obnašaju javne dužnosti zaboravljaju da svojim ponašanjem sramote i ponižavaju instituciju koju predstavljaju. Zaboravila je to Kolinda, a čini se da zaboravlja i Zoran Milanović. Doista je nepojmljivo da čovjek u ozbiljnim godinama nema nimalo samokontrole. Strašno je što si predsjednik države dozvoljava odlaske u opskurne klubove skupa s ministrima aktualne Hrvatske Vlade. Gdje se uživa u prizemnim zadovoljstvima, alkoholu i “hostesama”, prijateljujući s čovjekom koji koristi državno poduzeće i novac hrvatskih poreznih obveznika, poput svoje male prćije – kaže bivša voditeljica.

Podsjetimo, dvije saborske zastupnice su prije nekoliko dana zalijepile na klub Dragana Kovačevića tablu s natpisom “Ured predsjednika RH”, nakon što je Milanović otkrio kako je i sam zalazio tamo. Milanović je zbog ovog performansa potpuno izgubio kontrolu i nazvao ih samodopadnim narikačama, pišu 24sata.

Facebook Komentari