Škoro komentira Milanovića: Tražili ste dobili ste. Besposlen pop jariće krsti

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro objavio je na društvenim mrežama, kako je rekao, na traženje novinara u Saboru, komentar na aktualne izjave predsjednika Zorana Milanovića o “klubu” Dragana Kovačevića povezan s aferom Janaf, prenosi N1.

“Zoran Milanović k’o Zoran Milanović. Tražili ste, dobili ste. Svakom loncu poklopac. Besposlen pop jariće krsti”, tako je Škoro započeo svoju objavu.

“Ono što je meni indikativno, a ljudi malo spominju, je činjenica da su i Milanović i ministri dečki iz Slovenske 9. Nitko ne spominje više bit. Netko je tamo nosio novac u predsjedničkoj kampanji. Događa se vješto razvodnjavanje priče”, napisao je dalje.

“Nemamo kvalitetnih alata da vidimo kako je uopće moguće da neki ministar ili bivši premijer ili predsjednički kandidat dođe na neko mjesto i da besplatno jede, pije i da besplatno uživa u relativno skupim tamburašima. I da se poslije toga obriše, napusti prostoriju i ‘ujeo vuk magare. Granićevi mališani su se dogovorili, uhvaćeni su s prstima u pekmezu i sad jedan lupa jedno, drugi se pravi da ništa ne zna”, dodao je i zaključio rečenicom:

“Čekamo iduća uhićenja, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti.”

Facebook Komentari