Kris Jenner: Stavljala je ruku na moja bedra i prepone, trljala se o moja leđa i stražnjicu bez pristanka

Bivši zaštitar Marc McWilliams optužio je Kris Jenner (64) za seksualno uznemiravanje, a ona tvrdi da je sve laž.

U tužbi podnesenoj u Los Angelesu, McWilliams je naveo da ga je Kris navodila na seks dok je 2017. godine kao tjelohranitelj nje i kćeri Kourtney radio za show “Keeping Up With The Kardashians”. Također, optužuje ju za neprijateljsku atmosferu na poslu, rasnu i spolnu diskriminaciju.

On tvrdi da je ‘masirala njegov vrat, ramena, ruke i leđa bez pristanka, stavljala je ruku na njegova bedra i prepone, trljala je zdjelicu o njegova leđa i stražnjicu bez pristanka ili odobrenja.’ Također, ‘izlagala je svoje tijelo na nepristojan i sugestivan način’.

Jennerin odvjetnik Marty Singer žestoko je negirao optužbe u izjavi TMZ-u.

– Kris kategorički poriče da se ikad ponašala neprimjereno prema njemu. Zaštitar je radio ispred kuće i nikada nije ni ušao u njezinu kuću – rekao je.

Dodao je da je Kris imala vrlo malo interakcije s njim. Nakon što je u više navrata uhvaćen kako spava u svom automobilu dok je bio na poslu, od zaštitarske tvrtke zatraženo je da više ne dolazi. Godinu kasnije je dobio otkaz.

Sad tuži Jenner navodeći seksualno uznemiravanje i nepravedan raskid suradnje.

– On se nikada nije žalio na Kris svom poslodavcu sve dok nije izmislio ovu smiješnu tvrdnju. Neshvatljivo je da bilo tko može tužiti bilo koga u Americi. Kad Kris i Kourtney dobiju ovu smiješnu, neozbiljnu parnicu, namjeravaju odmah tužiti McWilliamsa i njegove odvjetnike zbog zlonamjernog progona – poručio je Singer, piše Jutarnji.

Facebook Komentari