Zvijezda sapunica svoju suprugu prevario s čak 80 žena?

Zavodnik William Levy (40) bio je ‘tiha patnja’ brojnih gledateljica meksičkih telenovela, no ovaj glumac je zauzet, barem službeno. Ljubi kolegicu Elizabeth Gutiérrez (41) s kojom se vjenčao 2003., a par ima dvoje djece.

Iako je u braku, zvijezda serije ‘Oprezno s Anđelom’ voli šarati okolo, a toga je svjesna i njegova supruga koja je nedavno za meksičke medije otkrila kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

Tamošnji mediji pišu da je braku presudila glumica Bárbara López (28). Njih dvoje su se upoznali na zajedničkom projektu, a dio glumačkog seta kaže da je među njima proradila kemija.

– Jedva je dočekao da je odvede u krevet. U pauzama bi joj govorio što joj sve želi raditi, a ona mu, kao ni mnoge druge nije mogla odoljeti. Za njega je to bio samo seks, ali je zato platio tako što je ostao bez majke svoje djece – rekao je izvor te dodao kako se William jednom prigodom pohvalio da je suprugu prevario s čak 80 žena.

No kada već varate suprugu s toliko žena, a pritom ste javna ličnost, teško da ćete baš svih 80 uspjeti sakriti od javnosti. Pa krenimo redom.

Najveća afera bila mu je ona s glumicom Jacqueline Bracamontes (40) kojoj se navodno zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje.

Ona je pak o svemu javno progovorila u svom romanu i priznala da je vezu s Williamom prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dijete. On je sve demantirao, ali gotovo nitko nije povjerovao u njegovu stranu priče.

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloljetnicu u sobu jednog hotela te je prisilio na spolni odnos.

Optužnica je kasnije povučena, no William nikada nije zanijekao da je spavao s njom, već je izjavio kako mu je lagala koliko godina ima.

No niti tu nije bio kraj skandalima u njegovu životu jer je uskoro u novine procurila prepiska njegova dopisivanja s miss Meksika, Ximene Navarrete (32).

Kao da to nije dovoljno, glumac se 2011. pojavio u spotu za pjesmu Jennifer Lopez (51), ‘I’m into you’, pa se tada šuškalo da je uspio zavesti i latino divu, pišu 24sata.

Facebook Komentari