U aferi oko Janafa dva zastupnika, HDZ-ov Barišić i SDP-ov gradonačelnik Nove Gradiške

Policija je rano jutros pokrenula akciju i privela više osoba. Neslužbeno, mediji navode da je među privedenima predsjednik uprave Janafa Dragan Kovačević. Do službene potvrde te informacije nismo uspjeli doći.

Neslužbeno, reporter N1 Domagoj Novokmet doznaje kako je u Sabor stigao zahtjev za skidanjem imuniteta Draženu Barišiću, HDZ-ovom gradonačelniku Velike Gorice i Vinku Grgiću, SDP-ovom gradonačelniku Nove Gradiške. Ponavljamo, to su neslužbene informacije jer službenih – nema, piše N1..

Neki su mediji objavili i da je priveden gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, no to nije točno.”Vozim se prema Zagrebu, policija me nije privela, a Dragana Kovačevića sam sreo možda jednom u životu”, rekao je Barišić za N1.

Rano jutros djelatnici USKOK-a ušli su u prostorije VG Vodoopskrbe i gradske uprave te zapečatili urede i provode izvide, potvrđeno je za portal vgdanas nekoliko izvora.

Prema prvim informacijama predmet izvida je projekt Aglomeracija Velike Gorice te se oduzimaju dokumenti vezani uz ovaj projekt.

Policija uhitila više osoba, među ostalima predsjednika uprave Janafa, Barišić još nije uhićen

Facebook Komentari