Dinamo je na maksimirskom stadionu svladao Osijek 4:1, Lokomotiva neriješeno u Varaždinu

U derbi ogledu trećeg kola HT Prve lige Dinamo je na maksimirskom stadionu svladao Osijek 4:1.

Konačan rezultat može prevariti, budući da je do 70. minute bilo 1:1 i Osijek je do tada bio bolji. Vratar Dinama Livaković spašavao je svoju momčad i fantastično obavljao posao. Obranio je jedanaesterac Majstoroviću u 42. minuti, obranio je još niz teških udaraca, a kada nije on, onda je okvir vrata spašavao domaćina (udarac Kleinheislera).

I kada je Osijek sve to propustio, uslijedila je žestoka završnica Dinama. U 70. minuti je Ademi, uz pomoć suparničkog igrača Majstorovića, zabio za 2:1, a u završnici su Andrić i Tolić (premijerni gol za novi klub) bili mirni s bijele točke za konačnih 4:1 u sjajnoj derbi utakmici.

HT Prva liga, 3. kolo: Dinamo – Osijek 4:1 (Andrić 81.-11m, Tolić 85.-11m/Silva 6.-ag, Grezda 48., Majstorović 70.-ag), piše HNTV.

Lokomotiva neriješeno u Varaždinu

Nogometaši Varaždina i Lokomotive odigrali su bez pobjednika (1:1) u susretu trećeg kola HT Prve lige.

Nakon uvodne po jedne prilike na obje strane, na samom kraju prvog dijela Japanac Urata je asistirao, a Iranac Mehdikhani zabio za 1:0.

No, domaćin je vrlo brzo vratio suparnika u igru, točnije, u 49. minuti Rodin je zatresao vlastitu mrežu.

Ukupno gledano, a pogotovo u tom završnom dijelu dvoboja, bolji je dojam ostavio Varaždin. Imala je do kraja Toplakova momčad dvije solidne šanse (Drožđek i Đurasek), no ogled je ipak završio tako što je svaka momčad uzela po bod.

Obje momčadi tako nakon tri kola imaju pobjedu, remi i poraz.

HT Prva liga, 3. kolo: Varaždin – Lokomotiva 1:1 (Mehdikhani 44., Rodin 49.-ag), piše HNTV.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Facebook Komentari