Zaražen i načelnik zadarskog stožera civilne zaštite

Načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković pozitivan je na koronavirus. Informaciju je potvrdio sam Vicković danas poslijepodne, Osjeća se dobro, a temperaturu je, kaže, imao samo jedan dan, piše Večernji.

“Simptome sam osjetio jučer tijekom jutra te zbog preventivnih razloga nisam išao na radno mjesto, već sam posao radio od kuće. Želeći biti maksimalno odgovoran naručio sam se na testiranje koje je provedeno tijekom današnjeg dana, a koje je pokazalo pozitivan nalaz na COVID-19. Izolaciju ću provesti na kućnoj adresi u Zemuniku Gornjem. Epidemiolozi obrađuju sve moje kontakte. Osjećam se dobro. Simptome, odnosno temperaturu, imao sam samo jedan dan. Već danas se osjećam puno bolje, ali se pokazalo dobrom odlukom da se idem testirati. Koliko budem mogao, posao ću odrađivati od kuće, a sve ostale stvari prema dogovoru s članovima županijskog Stožera civilne zaštite. Čuvajte sebe i druge i ostanite odgovorni”, poručio je Vicković.

Dragi prijatelji, želim vas obavijestiti da sam pozitivan na koronavirus. Simptome sam osjetio jučer tijekom jutra te…

Gepostet von Šime Vicković Vice am Donnerstag, 27. August 2020

Načelnik Stožera moli sve predstavnike medija koji su bili u utorak na press konferenciji u Domu županije, a bili su na manjoj udaljenosti od 1,5 metar od njega dok je davao izjavu da se, za svaki slučaj, iako je bio na otvorenom prostoru, jave epidemiolozima na broj 099/5282072.

Facebook Komentari