Susjedi zaprijetio urnebesnom porukom: Smiri noćne strasti, poslat ću ti policiju

Neobična poruka na vratima jedne stambene zgrade u Španskom u kojoj ljutiti stanovnik upozorava svoju susjedu da uznemirava njegovu obitelj svojim “noćnim aktivnostima” izazvala je mnogo smijeha među tamošnjim stanovništvom, ali i neodobravanja, piše Večernji.

– Molim susjedu sa sedmog kata da smiri noćne strasti. Kako vas nije sram pa otvoreni su nam prozori, djeca su nam tu. Sramota. Zatvorite si prozore, ne mora cijelo Špansko to slušati. U protivnom, zvat ću policiju – glasi poruka nepoznatog autora koja je osvanula u Facebook grupi “Zakaj volim Špansko“.

Većina je pak u komentarima podržala susjedu, a našalila se na račun gospodina koji je “ljubomoran jer ne može uživati u istome”. “Pa neka uživa susjeda, a susjed neka zatvori prozor. Ljubomora je opaka hahaha”, “A šta si ti ljubomorni susjed, i ti bi al ne možeš od djece”, “A kada se cuje dernjava, nasilje i lemanje zena u stanovima to nitko ne projavljuje”, samo su neki od komentara podrške susjedi.

Našalili su se i s prijetnjom da će pozvati policiju. “Policijo, puške na ramena. U potjeru, eno stenje žena” – napisao je jedan korisnik. “Ja se izvinjavam evo kupili smo brnjicu ne budem više bila glasna … samo nemojte plavce zvati”, našalila se druga.

Fotografiju možete pogledati ovdje.

Facebook Komentari