Omiljeno lice RTL-a odlazi nakon 5 godina: Podnosim ostavku, fanovi razočarani

Preuzimajući odgovornost za mokro ljeto 2020., podnosim ostavku na mjesto dežurne meteo vještice – započela je objavu na Twitteru meteorologinja Dunja Mazzoco Drvar te nakon toga otkrila čime će se sljedeće baviti, piše Večernji.

– Umjesto prognozom bavit ću se klimatskom krizom (da, to postoji!), a gledatelje ostavljam u sigurnim mladim rukama. Meni je 17 godina ekrana bilo sasvim dovoljno. Ostanite mi vedri! – stoji na njezinom Twitteru gdje su se fanovi krenuli opraštati s njom kao jednim od najdražih lica RTL televizije koje je proteklih pet godina gledateljima dostavljalo vijesti o vremenskoj prognozi.

– Ajme ne najdraža meteo žena, falit ćete – napisao je jedan tviteraš.

O njezinoj odluci oglasio se i RTL.

– RTL zahvaljuje Dunji na izuzetnoj suradnji i profesionalnosti. Tijekom petogodišnjeg rada na našoj televiziji, Dunja je s ostalim članovima tima unaprijedila način prezentiranja vremenske prognoze te uvijek stavljala gledatelje i njihovo razumijevanje događanja u atmosferi na prvo mjesto. Dunji želimo sreću u daljnjim poslovnim izazovima, ali napominjemo i kako će se Dunja povremeno družiti s čitateljima kao suradnica našeg portala RTL.HR – poručili su otamo.

Facebook Komentari