Berlusconi (83) snimljen s novom djevojkom (30): To je osveta bivšoj jer ona ljubi pjevačicu

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi, kojem je u kolovozu 2013. godine određena zabrana obavljanja javne dužnosti zbog utaje poreza, može se ponovo kandidirati na izborima nakon odluke suda u Milanu da ga "rehabilitira"

Već nekoliko mjeseci kruže glasine da bivši talijanski premijer i tajkun Silvio Berlusconi ima novu djevojku, a sada je stigla službena potvrda, piše Jutarnji.

Naime, papparazzi su snimili njega i djevojku plave kose kako se drže za ruke na sunčanoj Sardiniji, gdje Berlusconi na Costi Smeraldi ima ljetnu rezidenciju, prenosi talijanski Vanity Fair.

Nova odabranica njegova srca je Marta Fascina, stranačka kolegica iz Forza Italije, a osim političkih uvjerenja, dijele ljubav prema nogometu. Oboje su strastveni navijači Milana, a znaju se još iz vremena dok je Marta radila za poznati nogometni klub, a Berlusconi je u to vrijeme bio predsjednik Milana.

Prvi put su fotografirani zajedno i prije nekoliko mjeseci u Švicarskoj, što je potaknulo glasine o novoj ljubavi 83-godišnjaka.

Vrlo brzo je njegov PR tim objavio da je prekinuo vezu s Francescom Pascale (35), koja je potrajala 10 godina.

Priča se da je Berlusconi namjerno dostavio medijima fotografije sa Sardinije jer se želio osvetiti bivšoj partnerici. Naime, prije nekoliko dana Francesca Pascale nedavno se krasila naslovnice talijanskih časopisa nakon što je snimljena kako ljubi popularnu pjevačicu Paolu Turci (55).

Facebook Komentari