Drama još traje: Kim se gušila u suzama tijekom svađe s mužem

Čini se kako stvari nisu idilične u braku reality zvijezde Kim Kardashian West (39) i repera Kanye Westa (43). Par je prvi put viđen u javnosti nakon što je Kanye izazvao pomutnju izjavama u emisiji i objavama na Twitteru, pišu 24sata.

Paparazzi su ih ‘ulovili’ kako se svađaju u automobilu, a Kim je cijelo vrijeme plakala. Po njihovim izrazima lica da se zaključiti kako je njihov odnos i dalje na klimavim nogama nakon skandala koji se dogodio.

Kanye je, pišu strani mediji, svjestan da je svojim ponašanjem povrijedio suprugu Kim te ju je javno molio za oprost.

– Ispričavam se svojoj ženi što sam s privatnim stvarima izašao u javnost. Nisam joj držao leđa kao što je ona meni. Kim, znam da sam te povrijedio. Molim te, oprosti me. Hvala ti što si uvijek tu za mene – rekao je Kanye.

Šuškalo se i kako se par razvodi jer se Kim našla u hotelu s reperom Meekom Millom. Kim tvrdi kako su razgovarali o reformi sudstva, koju ona želi provesti, ali u tu priču Kanye očito ne vjeruje već se želi rastati. No, Kim nije komentirala te navode.

Podsjetimo, cijela drama započela je kad je Kanye iznio privatne detalje iz njihova života, pogotovo podatak da je Kim htjela pobaciti njihovo prvo dijete.

Share This Article