To ne bi bila ona stara Anđelka

Neće više biti novih nastavaka humorističke serije ‘Andrija i Anđelka’. Prema licenciji smo ispucali svih 130 epizoda i nećemo snimati nove nastavke, kaže Filip Đorić, beogradski producent omiljene televizijske serije koja se prikazivala i u Hrvatskoj na RTL televiziji, pišu 24sata.

To znači da više nećemo gledati Anđelku Prpić i Andriju Miloševića u novim epizodama, iako su to mnogi priželjkivali.

Kako kaže Đorić, ‘Andrija i Anđelka’ nastali su prema kanadskoj licenciji serije koja se u originalu zove ‘Une gars, une file’ i napisali su 130 nastavaka, ali su u nekim zemljama dopustili da, zbog popularnosti i gledanosti, producenti daju domaćim scenaristima pisanje vlastitih nastavaka. To se dogodilo u Turskoj, ali Đorić i Zorana Popović kažu da se neće upustiti u takav pothvat.

– To sigurno više ne bi bila tako dobra serija jer sumnjam da bi naši scenaristi uspjeli slijediti originalni format i ritam scenarija na kojem je u Kanadi radila ekipa od 17 autora.

Anđelka Prpić nedavno je gostovala i na srpskoj televiziji. Rekla je da ju deprimira neizvjesnost zbog korona pandemije zbog koje nema novih uloga ni angažmana. Nedavno se saznalo i da se rastaje od supruga Darija Prpića.

Početkom godine odlučili su se razvesti jer je u braku došlo do zasićenja.

– Presudan trenutak u njihovom braku bio je taj da su se emocije poslije dugog niza godina ugasile. Svatko je želio nastaviti put i započeti novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Iznijeli su svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli. Brzo su uslijedili dogovori o brakorazvodnoj parnici i o drugim detaljima – rekao je izvor blizak paru za Blic.

Facebook Komentari