Macan se ne misli ispričati Karolini Vidović Krišto: Moram priznati da je postala novi Željko Glasnović u Saboru

Sinoćnja kratka i oštra rasprava u Otvorenom između Karoline Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta i analitičara Krešimira Macana rezultirala je Macanovim izlaskom iz HRT-ovog studija.

Politički analitičar Macan je za Večernji list nakon izlaska iz studija rekao kako je došao u emisiju jer se trebalo razgovarati o budućnosti Hrvatske i što će Vlada sve napraviti. Dodao je i kako je Vidović Krišto u studio stigla tek minutu prije emisije “kako ne bi morala s nama razgovarati”

– Imala je spreman monolog i nije se dala smesti, vrijeđala je i nismo je mogli prekinuti, a nakon toga je rekla izađite i otišao sam, rekao je Macan.

Komentirao je i hoće li joj se ispričati za izrečeno.

– Nemam se namjeru ispričati što sam je nazvao spodobom. Znam je godinama, ali moram priznati da je postala novi Željko Glasnović u Saboru. Ona će ga zamijeniti, dodao je.

O samom činu izlaska iz studija je rekao kako ga ne zanima prošlost i da ima svoj stav.

– Svi drugi u studiju su političari, oni to moraju trpjeti ja ne moram. Ne zanima me prošlost. Ona ništa ne zna o prošlosti, nema veze s prošlosti, a priča o prošlosti, prije bih o tome pričao s generalom Glasnovićem. Ja imam svoj stav i slobodan sam čovjek, došao sam u studio svojom voljom i s dobrom voljom, mogu i otići svojom voljom, piše Večernji.

VIDEO Žestoko Otvoreno HRT-a: Macan napustio studio i gošću nazvao spodobom

Ivan Račan nakon što je Macan demonstrativno napustio Otvoreno HRT-a: Uh. Krešo nisi trebao otići

Facebook Komentari