Lijepa Tina iz Plesa sa zvijezdama ovom fotkom privukla je pažnju

Valentina Walme bila je plesna mentorica u showu “Ples sa zvijezdama” na Novoj TV i publiku je očarala svojim plesnim umijećem ali i senzacionalnom figurom. Ples je njezina najveća strast i kao plesačica surađivala je na turnejama i nastupima brojnih glazbenih zvijezda poput Nataše Bekvalac i Severine, piše Večernji list.

Lijepa 28-godišnjakinja iz Zagreba zahvaljujući plesu ima savršenu figuru pa joj je zadnjih dana Instagram preplavljen morskim fotografijama, a jedna fotografija izazvala je posebnu pažnju njezinih pratitelja. Na toj fotki Valentina je skinula sve sa sebe, a strateška mjesta je prekrila velikim šeširom. Obožavatelji su joj poručili kako izgleda fantastično. Valentina je nedavno skoro ostala bez svog Instagram profila jer joj je bio hakiran.

– Mislim da je ovo najgore vrijeme kad ti se to može dogoditi. Znači, dogodilo se na 1. april da sam skužila da mi je netko hakirao Instagram, mislila sam – smiješno. Međutim, nije bilo smiješno, iako se smijem. Dosta je trajalo dok mi ljudi nisu povjerovali. To je bila kao ucjena, plati mi 600 dolara pa ću ti ja vratiti profil. Mislim da ne treba pregovarati s hakerima, uostalom tko jamči da će meni vratiti moj profil natrag – rekla je prije nekoliko mjeseci kada se hakerski napad dogodio.

Facebook Komentari