12.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Grdović i Kerum uskladili nakit: Možeš me grliti, nema Brankice

Grdović i Kerum uskladili nakit: Možeš me grliti, nema Brankice

Osim što ga je stavio na svoju izbornu listu Željko Kerum (59) i Mladen Grdović (61) furaju iste modne detalje. Obojica su se sinoć na Kerumovom predizbornom skupu na splitskoj Zapadnoj obali pojavila s križem oko vrata, Željko sa zlatnim, a Mladen s drvenim, pišu 24sata.

Grdović, koji je zapjevao svoje najveće hitove, pohvalio se kako ima tetoviran Torcidin grb na jednoj, a Isusa Krista na drugoj ruci.

Zadarski pjevač nam je rekao da je Keruma upoznao prije više od 20 godina na janjetini. Na pozornici je Grdović grlio prsatu pjevačicu i rekao: ‘Možeš me zagrliti, nema Brankice’, što je nasmijalo njihove okupljene simpatizere.

Na Kerumovom predizbornom skupu vrzmala se i splitska legenda Božo Transporter, splitski skupljač boca koji je zaradio nadimak Transporter zbog sličnosti s hollywoodskim glumcem Jasonom Stathamom. I Božo i Jason imaju ‘jurilice’, Božo kolica u kojima skuplja boce, a Jason bijesne automobile koje vozi u filmu ‘Transporter’. Božo se na skupu pojavio s bradom, no i dalje tvrdi da je isti Statham.

Usporedbe s glumcem mu laskaju. Požalio nam se da teško živi jer je prije dva mjeseca slomio nogu pa ne može skupljati boce. No pohvalio je Keruma.

– Kerum je zakon. Reka sam mu sad da me oće izbacit iz zgrade na Kopilici gdje živim, a on je reka ‘sredit ćemo’ – kaže nam Božo.

Najnovije

Još iz rubrike