Hrvati opet srušili EMSC: Jedni kažu da smo preosjetljivi, drugi bi samo pljuvali po HDZ-u

Jučer je Zagreb i okolicu pogodio potres od 3,1 po Richteru, a dobro znana aplikacija ponovno je postala mjesto okupljanja Hrvata. Neki su javili i da smo ponovno srušili servis

Neki već skoro da su i zaboravili na aplikaciju LastQuake koju su prije par mjeseci instalirali na mobitelu, neki su je mislili deinstalirati jer im smeta što im dolazi obavijest za svaki i manji potres u blizini.

– Neke nisam ni osjetila, a navodno su bili. Više ne znam je li ljudi izmišljaju ili su preosjetljivi ili je stvarno bio potres – kazala je jedna čitateljica.

I onda, tek što smo se malo umirili, Zagreb i okolicu je jučer u popodnevnim satima ponovno pogodio potres, ovaj put jačine 3,1 stupanj po Richteru, izvijestila je Seizmološka služba.

EMSC je isprve javio da je potres koji je pogodio Zagreb iznosio 2,8 stupnjeva, a nešto kasnije promijenili su na 2,9 Richtera.

I tako je dobro znana aplikacija ponovno postala mjesto okupljanja Hrvata, a neki su javili i da smo ponovno srušili servis, a komentara je na kraju dana bilo preko 1500. A kad se to dogodi, Hrvati već otprije znaju da dotični Fred radi na sustavu kako bi ga ponovno pokrenuo.

Osim Hrvata koji su prijavljivali svoju mikrolokaciju iz koje su čuli i osjetili podhrtavanje, bilo je i onih koji su se šalili na račun toga kako jačeg potresa nije neko vrijeme bilo.

Jedni su drugima preko aplikacije spočitavali da pretjeruju i da su preosjetljivi, a drugi su iskoristili priliku kako bi ‘popljuvali’ HDZ. Ima nas svakakvih, pišu 24sata.

Facebook Komentari