Policajac zatekao prostitutku s klijentom: Kazna trećina od zarade za jednu noć

Prekršajni sudac je povodom optužnog prijedloga zbog odavanja prostituciji nedavno osudio 46-godišnjakinju sa 600 kuna novčane kazne, ali ju je oslobodio plaćanja troškova prekršajnog postupka.

Krimen optužene datira od 25. listopada prošle godine kada je zatečena nakon što je 1800 kuna naplatila za odrađenu seksualnu uslugu od jednog klijenta, a to im nije bio prvi susret.

S obzirom da je 46-godišnjakinja ignorirala sudske pozive kako bi se čula njezina strana priče, sud je saslušao policajca koji ju je tijekom službe toga dana oko 17 sati zatekao u prekršaju, piše Jutarnji list.

”Postupao sam u prostoru privatnog smještaja u Dubravi, te sam kriminalističkim istraživanjem došao do saznanja da je od 25. do 26. listopada okrivljena boravila u jednoj od soba koju je unajmio I.Z. i kojem je pružala seksualne usluge. Na ruke joj je isplatio 1800 kuna. Uvidom u policijske evidencije utvrdio sam i da je već pravomoćno kažnjavana zbog kršenja čl.12. Zakona o JRM”, prisjetio se u sudnici policajac.

Facebook Komentari