Teški dani za bolesnu glumicu, shrvala ju je smrt u obitelji: Život nikad neće biti isti

Glumica Selma Blair već se neko vrijeme bori s multioplom sklerozom, a sada joj je život postao još teži. Naime, glumica je objavila da joj je preminula majka, koja joj je bila velika podrška i pomoć u životu.

“Ovo je moja osoba od povjerenja. Srce mi je puno zbog toga što je ljubav primalo od tebe. Obožavam te, mama. Molly Cooke je preminula jučer u svom domu. Bila je nevjerojatna, smiješna, brza, upečatljiva i velikodušna. Moja majka bila je sjajna sutkinja i jedna od malo žena u njenom razredu pravnog fakulteta. Bila je moja prva ikona stila, moja muza, moja nagrada. Imala je mnogo prijatelja i obožavatelja, sestrične, sestru, zeta.

Imala je i nas, njezine djevojke, svoje unuke, Jima, Nikolu, Francesa i Arthura Saint. Svi smo te voljeli i naši životi nikad neće biti isti. ” napsiala je glumica uz fotografiju majke iz mladih dana. Podsjetimo, Blair je donedavno otvoreno govorila o svojoj bolesti i liječenju. – Sredstva za ublažavanje simptoma nisu pomagala i osjećala sam se sve gore i gore – kazala je Blair na zdravstvenoj panel-diskusiji Time 100 u New Yorku. U potrazi za opcijama preporučeno joj je i presađivanje stanica, ali i agresivna kemoterapija kako bi se njezine matične stanice obnovile. No glumica je bila oprezna.

– Rekla sam kako nemam namjeru to napraviti jer ne želim uništiti svoje tijelo. Zašto bih u svoje tijelo ubacivala tu užasnu kemoterapiju? Pa nemam rak – kazala je Blair koja je ipak uzela manju dozu kemoterapije prije nego što su joj presađene matične stanice. Budući da je odmah osjetila olakšanje, uvjerili su je da nastavi s tim, ali uz veliki rizik. – Rekli su mi da pravim planove za svoju smrt.

Prenijela sam to svojem sinu koji je kazao kako želi da me kremiraju. Dobila sam više kemoterapije nego pacijenti koji imaju tumor, a matične stanice su pomogle da mogu živjeti s tolikom količinom kemoterapije – kazala je Blair i dodala kako je kemoterapija definitivno lijek za multiplu sklerozu, piše Večernji list.

Facebook Komentari