Ivo Amulić (58): Curica stiže u srpnju, neću joj baš popuštati

Nekadašnja rock zvijezda, a danas glavni vokal klape Rišpet, Ivo Amulić (58) u srpnju će dobiti treće dijete. Supruzi Sandri Kekez pomaže u pripremi oko dolaska prinove u obitelj.

– Kad sam bio mlađi onda sam gledao kako kupiti nove krpice za djecu, a sad gledamo nabaviti od prijatelja kojima više ne treba. Jednostavno nastojimo biti malo štedljivi – iskreno je rekao Amulić za RTL Exkluziv.

Prije dvije godine postao je djed malene Ene, koja sve u kući mota oko malog prsta, ali svojoj kćeri, koja uskoro stiže, ne planira biti popustljiv.

– Uvijek sam im svojim primjerom pokazivao, tako ću i sada – govori. Iako mu se i danas znaju javljati obožavateljice i pišu romantične stihove, baš kao što su to radile i prije nekoliko desetljeća, Ivo je sedam godina u braku sa Sandrom i u tome uživaju.

– Mi smo prvo bili prijatelji, zajedno smo radili i pjevali, tako da se iz nekog prijateljstva javila neka potreba za biti malo bliskiji… i onda smo odlučili biti skupa, i jednog dana nakon što smo se našli ja sam rekao: ‘Pa je l’ moraš ići kući?’… I tako je to bilo – priča.

Posljednjih deset godina uživa u dalmatinskim pjesmama, a sve zbog poticaja prijatelja Pere Kozomare. Ne skriva da se i sada kod njega u kući može čuti rock ‘n’ roll.

– Kod mene doma, kad ja hoću slušati stari rock, onaj iz 70-ih, onda ga slušam, to mi je najdraži period u glazbi. Sve što je valjalo je isplivalo tada. A Sandra me naučila slušati house, pošto je malo mlađa od mene. Nismo bili na Ultri, ali smo jedne godine bili na Zrću – veselo će Ivo. Treći album klape Rišpet izaći će, priča Ivo, vjerojatno u listopadu, a da je vrijeme za smiriti se, brzo je shvatio, pišu 24sata.

– Više nisam baš za skakanje po bini u kožnim hlačama, tako da mi je ovo (op.a. klapa) fenomenalno sjelo – govori.

Facebook Komentari