Šok u obitelji prelijepe Marije: Svi su zaraženi koronavirusom, suprug je u bolnici

Ad

Maria Pogrebnjak-Šatalova, prelijepa manekenka koja se od 2011. godine nalazi u braku s ruskim nogometnim reprezentativcem Pavelom Pogrebnjakom, otkrila je na svom profilu na Instagramu da se čitava obitelj zarazila koronavirusom.

Virus se unutar obitelji proširio u vrlo kratkom vremenu, uz nju i Pavela oboljela su i sva tri malodobna sina, a Maria vjeruje da je Pavel bio taj koji je virus pokupio u zrakoplovu prije nekoliko dana, i to dok je putovao prema Jekaterinburgu, gradu u kojemu se pridružio svojim suigračima na treninzima.

– Suprug mi se nalazi u bolnici, kod njega je utvrđena upala pluća. Danas je treći dan otkako bolujemo, a za sada se najbolje drži Pavel Junior (11) budući da jedini nema povišenu temperaturu. Osobno ne osjećam mirise, tijelo mi je zahvatila sveopća slabost, a grlo mi je toliko natečeno da nisam u stanju gutati čak niti vodu.

Najstariji sin Artjom (13) užasno kašlje te su mu liječnici prepisali Sumamed. Uz sve to i povraća – napisala je Pogrebnjak-Šatalova, te dodala da je njezin suprug nije pokazivao simptome bolesti uoči ulaska u zrakoplov.

– Da je bolestan, otkrili su testovi obavljeni u klubu. Temperatura mu je preko noći narasla na 38, ali stanje mu je u potpunosti stabilno – naglasila je na Instagramu, piše Večernji list

Facebook Komentari