Šef SDP-a snimljen u splitskom klubu: Prvi put nakon razvoda u ženskom društvu

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić sinoć je snimljen u društvu tajanstvene plavuše u Splitu. U grad pod Marjanom stigao je zbog konferencije za medije koja je zakazana za nedjelju ujutro na Bačvicama na kojoj će mu se pridružiti i Arsen Bauk. Večer prije konferencije Bernardić je odlučio iskoristiti za opuštanje u poznatom splitskom ugostiteljskom objektu na Rivi – Antique baru u kojem je uživao u ženskom društvu na terasi kafića, piše portal Dalmacija Danas. Slučajni prolaznici ubrzo su prepoznali čelnog čovjeka SDP-a pa je palo i poneko fotografiranje nakon večere.

Inače, ovo je prvi put da je Bernardić u ženskom društvu viđen u javnosti nakon što je u listopadu prošle godine obznanio da se razveo od supruge Irene nakon osam godina braka. – Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji – napisao je Bernardić tada na svom Facebooku.

Davor i Irena Bernardić upoznali su se tijekom studentskih dana, a svoju vezu okrunili su brakom 2011. godine. Prije nego što su se vjenčali, bili su u vezi čak devet godina. To je bilo i prvi put da je jedan hrvatski političar stranačkim priopćenjem objavio vijest o razvodu, piše Večernji list.

Share This Article