Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu

Ad

Sina bivšeg nogometaša Igora Štimca policija je jučer prijavila za prekršaje protiv javnog reda i mira te prema članku 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Naime, sin je došao ispred stana u kojem Igor živi na Žnjanu i bio je u alkoholiziranom stanju. Lupao je po vratima, a onda i fizički nasrnuo na oca i sestru koja mu je pokušala pomoći. Nakon što su zatvorili vrata stana, pokušao je preskočiti preko balkona i tako je slomio nogu.

Njegova majka, Suzana Žunić Milačić, nekadašnja miss Jugoslavije, koja je s bivšim nogometašem bila u braku 19 godina osvrnula se na svom Facebook profilu na jučerašnje napise medija. Kazala je kako je njezin bivši muž Igor najbolji i najstrpljiviji otac na svijetu.

– Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora. Da, Igora, nemojte se čuditi.On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme – napisala je između ostalog Suzana koja je sada u braku s bivšim košarkašem i trenerom Damirom Milačićem.

– Stvari se dese, ne znaš ni kako se dese, nekad krene loše , nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije, al eto je, ne najavi se, al opet, iz ovoga ćemo izaći jači nego prije, vjerujte mi. Igore i Luka, oboje vas volimo, i znamo i znate da se volite, sve će ovo proći, iza kiše dođe uvijek sunce – stoji u statusu Suzane Žunić Milačić, pišu 24sata.

Facebook Komentari