Akcija u Šibeniku: S krađom novca povezali sina političara

Foto: RTL

Član obitelji visoko pozicioniranog političara iz Šibenika umješan je u slučaj krađe poveće svote novaca zbog čega je tijekom ovog tjedna šibenska policija privela nekoliko ljudi, piše ŠibenikIN.

Policija je viđena u nekoliko navrata tijekom ovog tjedna u užem centru grada, pretražuju se stanovi te je do sada privedeno više ljudi. Policija zasad ne otkriva detalje o ovoj akciji.

Redakciji ŠibenikIN-a javio se otac jednog od uhićenih koji je ispričao da mu je desetak interventnih policajaca u utorak navečer pretreslo stan nakon čega je uhićen njegov 20-godišnji sin, a policija mu je, iz za sada nepoznatih razloga, oduzela motocikl koji je nedavno kupio.

Mladić čiji je otac pričao za ŠibenikIN nije jedini uhićeni već je u sve umiješano više osoba, a među njima je prema neslužbenim informacijama i član obitelji visokopozicioniranog šibenskog političara.

Kako se doznaje ukradeni novac nestao je iz doma dotičnog političara te je prema svemu sudeći tim novcem kupljen motocikl kojeg je policija zaplijenila od pritvorenog 20-godišnjaka.

– Tražili su nekakav novac, ali ništa nisu našli. Navodno je moj sin kupio motor od ukradenog novca. I to novca kojega nije on ukrao- rekao je otac uhićenoga, pišu 24sata.

Facebook Komentari