Uskoro prva dva koncerta u Hrvatskoj nakon korona virusa

Ad

Pandemija virusa lagano je popustila, a povoljna epidemiološka situacija dopušta i planiranja prvih glazbenih događanja na otvorenome, doduše u drastično drugačijim uvjetima nego je to bilo ranije. Jedan od prva dva koncerta u zemlji nakon popuštanja mjera trebao bi biti humanitarni koncert ‘Sve za našu djecu’, koji organizira udruga Riječko srce 29. svibnja.

Na Trgu Riječke rezolucije smjeti će biti tek 150 posjetitelja, a koncert će uživo prenositi Kanal Ri. Nastupit će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača, a cilj koncerta je prikupiti sredstva kojima će se kupiti defibrilatori/monitori za Kliniku za infektologiju.

– Vidimo se kroz par dana u Rijeci na humanitarnom koncertu Sve za našu djecu – prikupljamo sredstva za KBC Rijeka – poručio je Cetinski i pozvao svoje fanove da dođu na koncert ili ga prate online.

Istog dana zagrebački rokeri Kawasaki 3P trebali bi nastupiti na drive-in glazbenom festivalu Picnic Galactic, a mjesto radnje je parkiralište zračne luke Franjo Tuđman u Velikoj Gorici. Posjetitelji će koncert pratiti iz automobila, a smije ih biti najviše četvero u jednom automobilu.

– Nova avantura na neobičnom mjestu u neobično vrijeme. Vidimo se i slušamo na prvom drive-in koncertu u Hrvatskoj – rekli su iz benda, a nastupit će još i sastavi Discohernia te ABOP, piše 24 sata.

Facebook Komentari