Srbi jedva čekaju da nogomet opet krene i da vide Tatjanu

U Srbiji nogometno prvenstvo planiraju nastaviti 30. svibnja. iza zatvorenih vrata i u izmijenjenom formatu: još samo četiri kola, bez play-off za prvaka i ispadanje. Na ljestvici vodi Crvena zvezda sa 11 bodova više od Partizana. Navijači, normalno, kao u cijelom svijetu, jedva čekaju utakmice pa makar samo na televiziji.

Oni Zvezdini imaju dvostruki motiv: slavlje nove titule je zajamčeno, a utakmice znači da će biti i press-konferencija, a to znači da pred kamere opet ide – Tatjana Šajković, glasnogovornica koja je prošlog ljeta privukla pažnju cijele nogometne Europe.

Bujna ljepotica predmet razgovora najprije je postala vodeći klupske emisije na ‘Zvezda TV’, a poznata definitivno postala kada je u press-centru sjela pored glavnog trenera te pred kamere i mikrofone.

Trenutačno je postala jedna od navijačima najomiljenijih osoba u cijelom klubu za koji, kako sama kaže, navija otkad zna za sebe.

– Da, odmalena za mene postoji samo jedan klub. Stariji brat je strastveni navijač pa sam uz njega i ja počela pratiti utakmice. Kasnije je on prestao redovno odlaziti na stadion, ali ja nisam odustajala. Završila sam novinarstvo, a sport je bila jedina tematika kojom sam se željela baviti i eto. Sve se poklopilo u ovaj posao koji sad radim – rekla je zanosna Tatjana Šajković, piše 24 sata.

Facebook Komentari