Pamela Anderson očajna: Jako je bolestan i mogao bi umrijeti

Glumica Pamela Anderson pojavila se u emisiji ‘Watch What Happens Live” i progovorila o zdravstvenom stanju dugogodišnjeg prijatelja, ‘zviždača’ Juliana Assangea.

– Bila sam prva osoba koja ga je posjetila u zatvoru u Belmarshu, a on je još uvijek tamo i jako je bolestan. Zbog koronavirusa puštaju mnogo zatvorenika na slobodu, no ne i njega. Apeliram na odgovorne da je u kritičnom stanju i da bi mogao skončati tragično – kazala je Pamela i napomenula da se nije s njim čula već neko vrijeme, ali da informacije o njegovom stanju dobiva od njemu bliskih osoba. – On je znao u što se upušta, puno toga je žrtvovao da sazna, a zatim i pusti informacije koje su dosta toga otkrile. On je za mene heroj i nadam se da i ljudi tako misle – kazala je Anderson.

Pamela Anderson , najpoznatija po ulozi u kultnoj ‘Spasilačkoj službi’, u veljači je objavila je da se razvodi od supruga Jona Petersa. Razvod od 22-godine starijeg producenta uslijedio nakon samo 12 dana braka. Par je u vezi bio prije 30 godina. svoju su vezu ozakonili u Malibuu.

– Svugdje ima lijepih djevojaka, mogao sam imati koju želim, a ja sam 35 godina čekao Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način – kazao je Peters za TMZ. Inače, ovaj producent najpoznatiji je po radu na obje verzije filma “Zvijezda je rođena”, iz 1978. i 2018., kao i filmu “Flashdance”.

Zanimljivo je da je ovo i za Pamelu i za Jona peti brak. Ona je bila udana za Tommyja Leeja, Kida Rocka i dva puta za Ricka Salomona. Peters je između ostalih bio oženjen za glumicu Lesley Ann Warren, te producenticu Christine Forsyth-Peters, a poznat je i po dugogodišnjoj vezi s Barbrom Streisand, piše Večernji list.

Facebook Komentari