Komadina objasnio Bernardićevo karakteriziranje Jandrokovića kao rektalnog alpinista

Župan Primorsko-goranske županije, Zlatko Komadina, komentirao je uvrede koje je na račun predsjednika Sabora, Gordana Jandrokovića, iznio šef SDP-a, Davor Bernardić.

“Vraćanja na teme ideološke, drugačiji način govora, međusobnih optuživanja, govori da se približavaju izbori. Kad se vraćaju izbori, vraćamo se u ponašanje pred izbore”, rekao je Komadina, piše N1.

Komentirao je uvrede koje je na račun Jandrokovića iznio šef njegove stranke, Bernardić.

“Malo je neuobičajen način komunikacije, no razumljiv je s obzirom na situaciju u kojoj jesmo. Nervoza je prisutna i to bih pripisao tom otvaranju nervoze zbog izbornih i predizbornih igara”, rekao je Komadina.

Hrvatska se mora opredijeliti što je s ustaštvom i što s crvenom zvijezdom, rekao je Komadina, dodavši da u zemlji postoje dvostruki kriteriji te da se mora jasno odrediti stav.

Što se tiče poteza predsjednika Zorana Milanovića, koji je napustio Okučane jer su se pojavili pojedinci u majicama HOS-a s vidljivim ustaškim pozdravom “Za dom spremni”, Komadina je istaknuo da je to na razini vraćanja Hrvatske u normalno stanje, kao i da predsjednik nije uvijek imao konzistentne stavove.

“Milanović ima osebujan karakter i to svi znamo, mene nije iznenadio, jer mora se nekada reći jasno, pitanje je je li tajming bio dobar. Bit će tu analiza i analiza, vidite da tu svaki dan ima novih priča na tu temu. Dosta toga je trulo u Hrvatskoj, trebamo doći do zdravog tkiva”, rekao je Komadina, piše N1.

VIDEO Bernardić kaže da se Plenković skriva iza svog rektalnog alpinista, gospodina Jandrokovića

Jandroković se oglasio oko zanimanja rektalnog alpinista, kojeg mu je dodijelio Bernardić

Milanović na RTL-u: Plenković je tog čovjeka priveo u policiju nakon što je sve završilo. Kako da to protumačim. Čovjeka su priveli; Jasno je da je ovoj Vladi u interesu da što prije izađe na izbore

Facebook Komentari