Marca je obrisala tekst o tome da Ronaldo svoje hotele u Portugalu pretvara u bolnice

Marca je oko 18:40 obrisala tekst o tome da Christiano Ronaldo svoje hotele u Portugalu pretvara u bolnice.

Kako je prenijela Marca, napadač Juventusa Cristiano Ronaldo odlučio je transformirati svoj lanac hotela u Portuglau u bolnice kako bi pomogao u borbi protiv koronmavirusa.

Španjolski dnevni list sugerirao je da će Portugalac iskoristiti svoju marku hotela CR7, pretvarajući ih u improvizirane ”bolnice”. Ali sve to ipak se pokazalo netočnim, jer nedugo nakon toga Marca je izbrisala vijest s naslovnice i društvenih mreža. U prilog tome ide i činjenica da se na tu temu još nije oglasio ni Ronaldo ni nitko iz njegovog kruga ljudi, piše gol.hr.

Prije nekoliko dana zvijezda Juventusa je na svojim društvenim mrežama objavila poruku:

”Svijet prolazi kroz teško vrijeme koje zahtijeva najveću pažnju svih nas. Danas s vama ne razgovaram kao nogometaš, već kao dijete, roditelj i čovjek zabrinut događajima koji su pogodili svijet.”

Također, Cristiano Ronaldo naglasio je da je ”važno slijediti savjete WHO-a i vlasti o nošenju s ovom situacijom. Zaštita naših života je iznad svakog interesa”. Ronaldo je trenutno u samoizolaciji na rodnoj Madeiri. U Portugalu je do sada zabilježeno 78 zaraženih.

Facebook Komentari