VIDEO Talijanskom glumcu u stanu od korona virusa preminula sestra, danima je tražio pomoć

Talijanski glumac i fitness trener Luca Franzese šokirao je svoje pratitelje na društvenim mrežama nakon što je objavio potresan video u kojem je prikazao mrtvo tijelo svoje sestre koja ja preminula od koronavirusa.

Luca, koji se pojavio u talijanskoj kriminalističkoj televizijskoj seriji Gomorra, tvrdi da je njegova sestra Teresa preminula u subotu u svom domu u Napulju te da joj je bio dijagnosticiran COVID-19. – Moja je sestra jučer umrla, vjerojatno zbog virusa, a ja od jučer navečer čekam odgovore. Ljudi, propali smo. Italija nas je napustila – rekao je u prvom od videa koji je objavio prije nekoliko dana.

Dan kasnije otkrio je kako su još tri člana njegove obitelji zaražena koronavirusom. – Nastavlja se noćna mora – istaknuo je. Franzese je otkrio i da je njegova sestra bolovala od epilepsije, a na koronavirus je testirana isključivo zbog toga što je njezin brat inzistirao da je se testira. Nakon što su stigli rezultati, cijela obitelj stavljena je u samoizolaciju.

Talijanski mediji pišu i kako od 8. ožujka jedan lokalni političar pokušava pronaći pogrebni ured koji bi zbrinuo tijelo preminule Terese. Nakon što se Lucin video proširio društvenim mrežama, djelatnici pogrebnog poduzeća došli su u njegov dom i zbrinuli tijelo. Teresa je u međuvremenu i pokopana, no bez prisustva obitelji, prenosi Večernji list.

Facebook Komentari