Škoro o Milanovićevom izbacivanju bisti: Dva stara pajdaša izbacuju iz naše sadašnjosti junake prošlosti; U ovoj se državi predugo glasno laže i tiho zbori istina

Od prošloga tjedna u predvorju Ureda predsjednika Republike Zorana Milanovića više ne stoje biste hrvatskih povijesnih ličnosti. Na tu vijest reagirao je Miroslav Škoro na svom Facebook profilu.

“Dok u javnosti traje bučna hajka na mene i Domovinski pokret, velike i važne stvari prolaze gotovo nijemo.

Dva stara pajdaša izbacuju iz naše sadašnjosti junake prošlosti i brinu se da u budućnosti izgubimo i ovo malo identiteta i ponosa što nam je ostalo. Milanović, nakon ignoriranja državnog protokola kod inauguracije, u stilu ozbiljnog komunističkog vlastodršca bez najave i galame prekida veze s prošlošću, izbacujući biste hrvatskih velikana iz Ureda predsjednika. Istovremeno ih s novčanica suptilno izbacuje i Plenković, uvodeći potiho euro. Za biste je kasno, ali za kunu nije – predsjednik Vlade još uvijek stigne za mišljenje pitati narod.

U međuvremenu, stidljivo se u javnosti spominje da su Amerikanci navodno upozorili HNB na opranih dvije milijarde kuna kroz Zagrebačku banku. Potiho je smijenjen predsjednik uprave i nešto menadžera. Masonsku urotu i smjenu u Državnom odvjetništvu više nitko i ne spominje. U ovoj se državi predugo glasno laže i tiho zbori istina. Neka, još malo…”, napisao je Škoro.

Kad ne može Tito, lete svi: Milanović u kompromisu sa svojima izbacio sve biste s Pantovčaka

Facebook Komentari