Obračun nožem u birtiji i na Savskoj cesti: Dečki su se natjeravali po ulici. Mladić krvav stoji uz tramvajsku stanicu

U ugostiteljskom objektu Woody Beer Bar na Savskoj cesti u Zagrebu u nedjelju oko 18:30 sukobilo se troje ljudi.

Zagrebačka policija javlja kako su dvije osobe ozlijeđene oštrim predmetom.

Očevid je u tijeku. Još se ne zna koliko teško su ozlijeđeni, javlja dnevnik.hr.

Muškarac krvavog torza koji trči po Savskoj cesti u Zagrebu nakon fizičkog obračuna u kojem su radili i noževi, prizor je koji je u nedjelju oko 18.30 sati zgrozio stanare i prolaznike.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja a koje je priopćila policija, u kafiću na Savskoj došlo je do sukoba trojice muškaraca. Svađa i tučnjava kulminirali su potezanjem noža pa se obračun preselio i na ulicu, među prolaznike.

– Dečki su se natjeravali po ulici. Mladić krvav stoji uz tramvajsku stanicu i čini se kao da će izgubiti svijest. Preko ceste, pak, drugi mladić trči pred nekim drugim dečkom koji onda pretrčava kolnik i počinje natjeravati onog prvog s početka priče koji je stajao u tramvajsku stanicu zakrvavljen. Iz njega je krv samo kapala. Pretvorili smo se u divlji zapad s obzirom na krvave zločine unazad nekoliko dana – ispričala je za Jutarnji jedna stanarka.

Drugi stanar kaže da je policija odmah po dolasku razvukla trake kako se ne bi kontaminiralo mjesto očevida jer su se ljudi samo počeli okupljati pred nesvakidašnjim prizorom i dodaje da je sukob navodno počeo u Woody baru.

Na mjestu intervencije vrlo brzo se pojavila policija kao i Hitna pomoć, a tragove krvi s kolnika te dijela tramvajske stanice su potom ispirali zagrebački vatrogasci.

Facebook Komentari