Nevjerojatno ali istinito: 29 kineskih turista, iz grada – karantene zbog korona virusa, ušlo u Hrvatsku bez ikakve kontrole, evo gdje su sad

Suspendirani istražitelj Ovčare i čelnik jednog od policijskih sindikata Nikola Kajkić izvijestio je o ozbiljnom propustu na granici:

29 turista iz kineskog grada Wuhana, u kojem je epidemija smrtonosnog “ korona virusa”, stigli su jučer u RH na GP Bregana, pregled turista nije izvršen, vjerovalo im se na riječ da su skenirani na aerodromu u Milanu..😂😂😂😂😂😂….

Danas su došli u Dubrovnik, iz e-mail poruke granične zdravstvene službe vidljivo je da je posao napravljen neprofesionalno, neozbiljno i površno… pa se stoga opravdano u strahu pitamo do kada ce se političari i njihovi jataci ponašati tako oholo i neozbiljno prema narodu, da li je vrjednije zdravstveno stanje 4 mil. Hrvata ili posjet možda 29 zdravstveno ugroženih turista….???

Naš odgovor znaju, preostaje nam se samo moliti dragom Bogu da se neće dogoditi ono najgore..:🙏🙏, napisao je Kajkić.

Predsjednik Xi Jinping: NR Kina je suočena s ‘teškom situacijom’. Prije 3 mjeseca su američki zdravstveni stručnjaci upozorili da bi koronavirus mogao ubiti 65 milijuna ljudi godišnje.

Facebook Komentari