Šerić otkrio zašto brani Zavadlava: Mi Dalmatinci imamo dva najveća motiva u životu…

Odvjetnik Filipa Zavadlava na Facebooku je otkrio što ga pokreće i zašto je pristao braniti trostrukog ubojicu.

Poznati odvjetnik i rođeni Splićanin, Branko Šerić, na društvenoj mreži je napisao da ga pokreće ‘dišpet’. “Dragi prijatelji, mi Dalmatinci imamo dva najveća motiva u životu : Dišpet i …….., a ja u početku ostatka svog života, unatoč i kontra onima drugima radim za DIŠPET”, objavio je Šerić na Facebooku.

Time je poslao poruku da se ne boji, čak niti nakon verbalnog napada koji je doživio protekli vikend, a u kojem je grubo izvrijeđan i u kojem mu je nepoznati muškarac prijetio.

Šerić je pažnju javnosti privukao u trenutku kad je pristao braniti Filipa Zavadlava, osumnjičenika za trostruko ubojstvo koje je šokiralo hrvatsku javnosti i podijelilo društvo.

On bi svojeg klijenta trebao prvi puta posjetiti u ponedjeljak. “Nadam se da ću se uspjeti s njim sporazumjeti”, kazao je Šerić za DNEVNIK.hr u ponedjeljak.

Podsjetimo, psihijatrijsko vještačenje Filipa Zavadlava obavit će stručnjaci iz Klinike za psihologiju Vrapče, a puno toga će ovisiti upravo o tom vještačenju. Procjenjuje da bi do vještačenja moglo doći najranije u srijedu.

Filip Zavadlav u krvavom pohodu u Splitu ubio je Juricu Torlaka (38), Marina Ožića Paića (25) i Marina Bobana (25). Marin Boban izrešetan je rafalom u prsa, a dva metka u leđa pogodila su Ožića Paića. Jurica Torlak ranjen je i uspio je pobjeći u Senjsku ulicu, a tamo ga je pronašla hitna pomoć. Ubojica je, doznaje se, na Šperun došao s kalašnjikovim u torbi.

Odvjetnik Šerić će prvi puta posjetiti Zavadlava, otac poručuje: Bojim se za sina

Facebook Komentari