VIDEO Euforija u Milanovićevom stožeru: Bernardić se rasplakao; Milanović: Znam da za puno njih nisam po volji, ali s tim moramo živjeti

Euforija u Milanovićevom stožeru: Pobjeda, pobjedaI

Davor Bernardić rasplakao se od sreće u stožeru. Zahvalio je građanima koji su dali glas Milanoviću.

Ovo je pobjeda Milanovića, SDP-a i naših partnera, kazao je i zajedno s okupljenima počeo skandirati ‘pobjeda!’.

“Pobijedili smo jer su nam građani vjerovali i na taj način ćemo nastaviti do konačne pobjede, jer Hrvatska mora postati ponosna zemlja ali i uspješna zajednica i socijalno pravedna. Mi smo svjesni i ujedinjeni u našim vrijednostima”, rekao je Bernardić, a SDP-ovci skandiraju “Promjene, promjene”, rekao je Bernardić, prenosi N1.

“Dobrodošli u tvornicu pobjede. Hvala svima, i onima koji su me podržali i onima koji nisu. Hvala i mojoj protukandidatkinji”, rekao je Milanović.

Nakon spomena Grabar-Kitarović uslijedili su zvižduci iz publike koje je Milanović ubrzo zaustavio.

“Bio sam premijer i to mi je bio teret. Borio sam se za istinu, iako je ona često bila u oku promatrača. Znam da za puno njih nisam po volji, ali s tim moramo živjeti”, rekao je Milanović.

Poručio je da će ostati isti kao što je bio i u kampanji te se nada da neće iznevjeriti povjerenje birača.

“Ovih 4 milijuna što nas ima traži svoje mjesto pod suncem i mjesto u Europi. To trenutno ne ide onako kako smo očekivali, ali nade ima. Nemam iluzija na velevlast, znam što predsjednik može, a što ne smije. Neće biti spletki, neće biti tajnih poslova. Sve stranke za mene će na formalnoj razini biti iste. Mi smo parlamentarna demokracija. To možda nije savršeno, ali boljeg nema”, rekao je.

Facebook Komentari