Noćas u Zagrebu izgorjelo 7 automobila

Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb

Zapovjednik zagrebačkih vatrogasaca kazao je za N1 da je noćas u Zagrebu, na tri različite intervencije u razmaku od sat i pol, izgorjelo je 7 automobila.

Vatrom su, kažu vatrogasci, zahvaćena još tri vozila koja su bila u blizini zapaljenih.

“Danas, između 3 i 4 sata, rano ujutro, na tri lokacije i to na području Črnomerca u Ulici Kajfešov brijeg te Gradišćanskoj ulici kao i na Trnju u Veslačkoj ulici, na zasad neutvrđen način izbio je požar na nekoliko vozila.

Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba u niti jednom od navedena tri događaja nije bilo.

Policijski službenici su na mjestima događaja, te će se tijekom dana provesti očevid i utvrditi sve okolnosti koje su dovele do požara”, izvijestila je zagrebačka policija.

O požaru se oglasio i gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

“Tijekom noći Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba u periodu između 3 i 4 sata ujutro zaprimila je dojave o požarima automobila na tri različite lokacije. Na lokacijama Kajfešov brijeg 8 ugašen je požar kombi vozila u kojemu je vatra zahvatila i dva automobila u blizini. U Gradišćanskoj 26 gorio je osobni automobil, a na adresi Veslačka 28 gorjela su tri automobila i zatražena je pomoć cisterne za vodu. Sva tri požara ugašena su brzom intervencijom Vatrogasne postaje Centar. U gašenju su sudjelovala 2 vatrogasna vozila i 9 vatrogasaca. Uzroci požara biti će poznati nakon očevida koji provodi Policijska uprava zagrebačka”, priopćili su.

Facebook Komentari