Bjelica otkrio loše vijesti: Mislim da Olmo igra posljednje utakmice u Dinamu

Trener Dinama Nenad Bjelica nastavio je svoju turneju u Barceloni. Bjelica je u utorak izlagao u sklopu znanstvene akademije, a u srijedu je održao predavanje trenerima glasovite La Masije, jedne od najboljih nogometnih škola svijeta.

Večernji list podsjeća, Bjelica je u Španjolsku stigao na poziv slavnog katalonskog kluba i u utorak je održao predavanje na temu “Napreduju li još igrači?” u sklopu znanstvene akademije Barca Innovation Hub.

Poziv Barcelone još je jedna potvrda da trener Dinama radi odličan posao, što su primijetili i najveći klubovi, a Bjelica je vrijeme iskoristio i za razgovor za radio Cadena SER. Tamo je govorio o Daniju Olmu, sjajnom igraču Dinama i novom španjolskom reprezentativcu.

– Dani je impresivan i kao nogometaš i kao osoba. Jako je skroman i ambiciozan u isto vrijeme. Želi svakog dana učiti i ponosan sam što ga imam u momčadi – rekao je Bjelica. Dinamo za Olma traži 40 milijuna eura, ali nakon sjajnih predstava u Ligi prvaka i statusom reprezentativca velike nogometne nacije, mogao bi maksimirski klub tražiti i više. Bjelica je za isti radio rekao i jednu lošu vijest, a to je da bi Olmo uskoro mogao napustiti Dinamo. Nadali su se navijači da će ga gledati i na proljeće, ali izjava Nenada Bjelice sugerira da bi se to moglo dogoditi i prije nego što želimo.

– Mislim da upravo gledamo posljednje njegove utakmice u Dinamu. Ima toliko ponuda. Na kraju će klub i igrač zajedno odlučiti što je najbolje za obje strane. Spreman je igrati za najbolje klubove Europe – nahvalio je Bjelica svog igrača. Jedno je sigurno, oproštaj Danija Olma od navijača Dinama bit će pun emocija, a Dani je zaslužio najveće ovacije u svom posljednjem nastupu, piše Večernji.

Facebook Komentari