Bernardić: Daje jasne poruke bez fige u džepu; Beljak: Zato što je najbolji, da je idealan nije, da je savršen nije, ali…

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić podržao je Zorana Milanovića uoči njegovog predizbornog skupa. Zajedno s čelnicima ostalih stranaka koje ga podržavaju pozvao je sve progresivne snage u koaliciju za parlamentarne izbore.

“Daje jasne poruke bez fige u džepu i sve više od izražaja dolazi njegov slogan predsjednik s karakterom. Da bi Hrvatska bila zemlja sa stavom treba nam jak predsjednik i jaka Vlada.

Nažalost sadašnja predsjednica je slaba, Vlada je slaba, opterećena vlast korupcijom i skandalima, nisu u stanju provesti reforme i zaštititi građane. Zbog toga su predsjednički izbori prilika za nužne promjene u Hrvatskoj, a nastavak tog procesa je pobjeda koalicije na parlamentarnim izborima”, ustvrdio je predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak na pitanje zašto podržava Milanovića kaže: “Zato što je najbolji, da je idealan nije, da je savršen nije, ali je u ovom trenutku jedini koji može donijeti svjetlo u Hrvatsku.”

Predsjednik HSU-a Silvano Hrelja istaknuo je da danas betoniraju temelje koalicije za pobjedu na parlamentarnim izborima, a Bernardić još jednom uputio poziv.

“Ovo je savez koji Hrvatskoj može osigurati nužne promjene i otvoreni smo za suradnju sa svim progresivnim snagama koje Hrvatskoj žele dobro, Hrvatska mora krenuti naprijed, početak su predsjednički, nastavak parlamentarni izbori.”, piše N1.

Milanović predstavio program: Moje najmoćnije oružje će biti moj govor. To je ono što predsjednik ima, a ako nema ništa mu ne pomaže

Facebook Komentari