Novi obrat u slučaju Severina: Pjevačicu iz škole 10 puta prijavili zbog zanemarivanja djeteta

Čini se da se sagi u koju su upleteni Severina, njezin sadašnji suprug Igor Kojić i bivši partner Milan Popović ne nazire kraj. Sve je kulminiralo nakon što je proteklog petka Severinin sedmogodišnji sin navodno bio zlostavljan psihički i fizički od strane učiteljica i to nakon što su ga iste u dogovoru s ocem djeteta odbile predati njezinom sadašnjem suprugu Kojiću da ga odveze kući nakon nastave.

Iz škole nisu htjeli komentirati navodni incident rekavši kako to nije u interesu djeteta, no dan nakon dramatične konferencije u javnost cure novi detalji cijelog slučaja. Severinin odvjetnik Denis Husein za 24 sata potvrdio je da je spornog petka bio u društvu Igora Kojića. – Točno je da sam taj petak bio s gospodinom Kojićem kad je išao po dijete. A zašto sam bio? Pa možda jer se družimo privatno, možda smo se sreli, pa postoji sloboda kretanja – kazao je Husein dodavši kako je jedina istina ona koju je iznijela Severina.

No, prema informacijama kojima raspolažu 24 sata Severinu je škola desetak puta prijavljivala Centru za socijalnu skrb i Gradskom obrazovanju zbog zanemarivanja djeteta. Na upit ima li o tome saznanje odvjetnik je tek kratko kazao: ‘Postoje, bilo je prijava’

Informacije o prijavama pjevačice pokušali su provjeriti i od same ravnateljice Ljiljane Klinger. – Nemam komentara jer su sudski procesi u tijeku – naglasila je ravnateljica ugledne zagrebačke škole Matija Gubec.

Facebook Komentari