VIDEO Heidi šeće psa: Nastavak Avanture, Uzbudljivo i sjajno uzimanje onog najboljeg što život pruža

Foto: Doringo

Za bend Heidi šeće psa doista se može reći da žive svoje pjesme jer pozitivan i aktivan pristup životu koji njeguju svi članovi benda, vrlo uspješno prenose u autorske pjesme čija energičnost i pozitiva jednostavno tjeraju na život i to ne bilo kakav, već pun novih iskustava i doživljaja.

Ono što su započeli prošlim singlom „Avantura“, nastavljaju najnovijim, znakovitog naziva „Uzbudljivo i sjajno“.

Za pjesmu „Uzbudljivo i sjajno“ snimljen je i video spot.

“‘Uzbudljivo i sjajno’ je vedra, optimistična pjesma koja govori o stalnoj čežnji za nečim novim i drugačijim što nam donosi nova iskustva, nove izazove i pobjede samo ako se odvažimo na promjenu. Na neki način je doživljavamo kao nastavak ‘Avanture’.

Veseli nas što smo ponovno ostvarili glazbenu suradnju, ovaj put sa saksofonistom Robertom Polgarom jer takve suradnje pjesmi daju nove momente i čine ju punijom i kompletnijom“, kažu o pjesmi osnivači benda Smiljana Štrbac Heidi i Hrvoje Borošić koji su zajedno osmislili glazbu na Hrvojev tekst, dok su odličan aranžman i produkcija djelo Srđana Sekulovića Skansija.

Heidi šeće psa poznati su po svojim pomalo pomaknutim, art videospotovima pa ni ovoga puta nisu razočarali. Inspiraciju su pronašli u scenskoj estetici osamdesetih, a provokativna šminka i kostimografija savršeno dočaravaju spremnost za uzimanjem onog najboljeg što život pruža. Bendov stalni suradnik Doringo zaslužan je za odlične snimke i montažu, a Hrvoje Borošić osmislio je priču spota koji će vas odvesti u uzbudljiviju i sjajniju realnost.

„Heidi šeće psa“ je zagrebačka grupa osnovana u svibnju 2016. Okosnicu benda čine Smiljana Štrbac (Heidi), vokal, i Hrvoje Borošić, gitarist i autor pjesama.

Bend se publici prvi put predstavio početkom 2017. s pjesmom „Još sam tu“ na kojoj je glazbeni producent bio Žan Jakopač, a od ljeta 2017. prelaze u Menart i počinju suradnju sa Skansijem.

Do sada su objavili 6 singlova:

Avantura

Još sam tu

Reći ćeš mi sutra

Vuk

Njegova mačka

Uzalud

Smiljana Štrbac (Heidi), pjevačica grupe „Heidi šeće psa“ iza sebe ima bogato estradno iskustvo koje je stekla kao dugogodišnja plesačica i plesna pedagoginja u plesnoj grupi Tihane Škrinjarić s kojom je nastupala u, tada, napopularnijim show emisijama hrvatske televizije, na izborima za Miss Hrvatske, Miss Universe i na hrvatskom izboru pjesme za pjesmu Eurovizije Dora. Uz to se okušala i kao prateći vokal u nekoliko bendova.

Facebook Komentari