14.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Go Get Funding kampanja za spašavanje kapetana Dina Miškića, vrlo brzo...

VIDEO Go Get Funding kampanja za spašavanje kapetana Dina Miškića, vrlo brzo skupljeno više od 20 tisuća dolara

Ekipa okupljena oko obitelji nestalog hrvatskog kapetana Dina Miškića pokrenula je Go Get Funding kampanju s ciljem da se potraga za nestalom posadom potonulog broda Bourbon Rhode intenzivira jer važan je svaki dan i svaki sat, piše morski.hr.

Priopćenje koje smo dobili, prenosimo u cijelosti:

„Poštovani predstavnici medija,

nastavno na večeras objavljenu Go Get Funding kampanju “Help us find Bourbon Rhode Crew lost in the Atlantic”, šaljemo Vam izjavu tima koji stoji iza kampanje:

“Večeras smo oduševljeni dokazima da su hrvatske institucije u koje smo od početka vjerovali poduzele sve u njihovoj moći kako bi se potraga za 7 pomoraca nestalih na Atlantiku, među kojima je i naš Dino Miškić, ipak nastavila u narednim danima. Prema izjavi predstavnika Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, gdina Siniše Orlića, u večerašnjoj emisiji Otvoreno na HRT-u, uz brod ALP Striker koji se priključio prije nekoliko dana, traganje će vršiti i jedan avion francuske mornarice, te će se provoditi analiza satelitskih snimki. Zahvaljujemo na podršci svim medijima i oko 40.000 potpisnika peticije – bez kojih ovo ne bi bilo moguće.

Nadalje, obzirom da protok vremena ne ide u prilog pomorcima izgubljenima na Atlantiku; odlučili smo pokrenuti i Go Get Funding kampanju kako bismo prikupili sredstva za privatnu potragu. Cilj privatne potrage bit će pojačati snage koje tragaju i tako uvećati šanse za što skoriji pronalazak 3 splavi i povratak našeg Kapetana i njegove posade doma. U narednim danima sve svoje snage usmjerit ćemo u pronalazak kompanija koji imaju resurse potrebne za pretragu na moru. S tim u svezi, molimo sve koji imaju informacije, preporuke i kontakte za takve subjekte da nas kontaktiraju na e-mail: bourbonrhode.rescue@gmail.com”. „

Novac za pomoć u potrazi možete uplatiti OVDJE.

Najnovije

Još iz rubrike