Liga prvaka: Srbi prijavili UEFA-i da je bocom pogođena članica njihove PR službe Tatjana Šajković

Nakon odličnog izdanja u prošlogodišnjem izdanju Lige prvaka, u kojem su pobijedili čak i kasnijeg prvaka Liverpoola, nogometaši Crvene zvezde na pragu su još jednog plasmana među nogometnu elitu.

Baš poput zagrebačkog Dinama i oni su u prvoj utakmici ostvarili odličan rezultat. Odigrali su 2:2 u Bernu protiv Young Boysa, kluba koji je prošle godine upravo Dinamo ostavio bez Lige prvaka.

Zanimljivo, ukoliko Dinamo i Crvena Zvezda prođu mogli bi na ždrijebu biti izvučeni u skupini jer će Zagrepčani biti u trećem potu, a Beograđani u četvrtom.

U Beogradu se u uzvratu očekuje paklena atmosfera jer se dobro zakuhalo uoči prve utakmice. Švicarci su razbjesnjeli tamošnje Srbe jer su zabranili prodaju karata za domaće tribine svima koji nisu članovi kluba želeći tako spriječiti invaziju gostujućih navijača.

Delije su jučer napravile nekoliko incidenata, a u jednom je pedesetak huligana palicama napalo jednog jedinog čovjeka na cesti, navodno zbog dobacivanja o Kosovu.

Na stadionu se pak Srbi žale kako je bocom pogođena članica njihove PR službe Tatjana Šajković koja je nedavno postala prava zvijezda zbog svojih izazovnih kombinacija na konferencijama za medije.

Šajković je navodno pogođena u ruku, nije bilo nikakvih posljedica, no klub je odlučio zbog toga domaćina prijaviti UEFA-i, prenosi gol.hr.

VIDEO Liga prvaka: Srbi izazvali kaos u Bernu, policajac morao pucati da spasi usamljenog Švicarca

Share This Article