Kujundžić nakon premijerove packe: Nitko mene nije lupio po prstima niti se ja svrstavam igdje. Ja sam Hrvat. Divjak: Bilo je baš simpatično!

Današnju sjednicu Vlade obilježila je i oštra opaska predsjednika Vlade Andreja Plenkovića nakon izlaganja ministra zdravstva Milana Kujundžića, a koja se odnosila i na ministricu Blaženku Divjak.

Nakon sjednice ministar Milan Kujundžić je komentirao primjedbu premijera Andreja Plenkovića na Vladi: “Premijera i ministra financija je za razumjeti. Nije lako nalaziti novce, ali isto tako vjerujem da će se novac naći i da će to biti sve dobro.”

Na pitanje je li ga premijer ovom opaskom lupio po prstima, kazao je: “Nitko mene nije lupio po prstima niti se ja svrstavam igdje. Ja sam Hrvat, uvijek sam za hrvatski narod, hrvatske liječnike, sestre i pacijente”.

Ministrica Blaženka Divjak je na pitanje je li ju malo “bocnuo” premijer Plenković, kazala: “Moje zalaganje za veće ulaganje u obrazovanje i znanost nešto je oko čega sam vrlo jasna od samog početka”.

Dodala je i kako treba razgovarati o konkretnim rješenjima te o premijerovoj opaski uz smijeh dometnula: “Poslužit ću se njegovim izrazom – bilo je baš simpatično!”

Podsjetimo, Plenković je kazao: “Ono što želim istaknuti jest da unatoč razumijevanju za ministra zdravstva i ministricu znanosti i obrazovanja, koji se zalažu da se riješe određeni zahtjevi sindikata iz njihovih grana, mi smo ovdje članovi Vlade, a ne članovi sindikata”, piše dnevnik.hr.

Plenković ukorio Blaženku Divjak i Kujundžića: Mi smo ovdje članovi Vlade, a ne sindikata

Facebook Komentari