Stanje djevojčice koja je ostavljena u užarenom automobilu vrlo teško, policija podnijela kaznenu prijavu

Policija je završila kriminalističko istraživanje o slučaju djevojčice u Rovinju koja je ostavljena u automobilu na vrelih četrdeset stupnjeva. Protiv 33-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava.

Završeno je policijsko istraživanje slučaja koji je šokirao Hrvatsku – četverogodišnja djevojčica bori se za život nakon što je provela nekoliko sati zatvorena u automobilu na ekstremnim temperaturama.

Iz PU istarske su za DNEVNIK.hr potvrdili da će protiv 33-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava. ”Možemo potvrditi da je završeno kriminalističko istraživanje i da će Državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u kazneno djelo povrede djetetovih prava”, rekla je glasnogovornica istarske policije.

Prema posljednjim informacijama, stanje djevojčice je jako teško, ozbiljno i neizvjesno. Liječnici u KBC-u Rijeka čine sve da se ne pogorša.

Djevojčičinom stanju kumovala je ekstremna vrućina. ”Kada je došlo bez svijesti u komatoznom stanju s visokom temperaturom, oko 40, i kao posljedica te temperature dijete je imalo one febrilne konvulzije, odnosno one epileptičke napadaje koji nastaju kao posljedica temperature”, rekla je ravnateljice Opće bolnice Pula Irena Hrstić.

Nevjerojatno tužan razlog zašto je otac ostavio djevojčicu zatvorenu u užarenom automobilu

Facebook Komentari