Obračuni u Splitu: Prvo mu pokušali zapaliti auto, pa je izgorio susjedni, a onda ga danas na Kruščevića gumnu izboli nožem

Današnji napad u Splitu u kojem je na Kruščevića gumnu višestruko izboden 53-godišnji muškarac povezan je, kako doznaje Slobodna Dalmacija, s paljevinom automobila koja se sredinom travnja dogodila na istoj lokaciji.

Tada je, 14. travnja, planuo Opel rumunjskih registracijskih oznaka koji su koristila dvojica danskih turista, a iznajmili su ga u jednoj stranoj rent-a-car agenciji.

Vatra na Opelu je buknula u nedjelju rano ujutro, oko četiri sata i 35 minuta te je zahvatila i vozilo Renault Scenic, u vlasništvu Splićanina koji tu živi, a policija je brzo ustanovila da je požar bio podmetnut.

Prava meta, kako doznaje Slobodna, bio je automobil 53-godišnjaka koji je danas na Kruščevića gumnu izboden nožem, a za kojeg kruže priče da je zbog problema s drogom proveo neko vrijeme u zatvoru.

Navodno je tada nepoznata osoba bacila molotovljev koktel upravo na njegov automobil, ali se improvizirano oružje odbilo od ciljanog vozila te zapalilo susjedni automobil, a vatra je oštetila još jedno vozilo koje se nalazilo u blizini.

Facebook Komentari