Detalji brutalnog premlaćivanja taksista: Manijak mu smrskao lice, planira se operativni zahvat; Otjerao napadača pucnjem u zrak

Snimka teškog premlaćivanja u Zagrebu kruži društvenim mrežama! 23-godišnji mladić iživljavao se nad 51-godišnjim taksistom. Taksist ga je molio da prestane, a zatim je, u znak upozorenja, ispalio metak u zrak.

Ni to nije spriječilo agresivnog mladića da ga nastavi tući. Sve se zbivalo na javnom mjestu i pred svjedocima koji nisu reagirali nego su – snimali.

Ni molbe, ni jauci ni pucanj nisu zaustavile 23 godišnjeg muškarca da se brutalno iživljava nad duplo starijem vozaču taksija.

Iz policije detalje nisu željeli otkrivati, ali neslužbeno doznaju vijesti.hr da je napadač uhićen te da je na ispitivanju.

Oko 5.30 sati na Črnomercu u Ilici, tijekom vožnje taxi vozilom 23-godišnjak je fizički napao 51-godišnjeg vozača taxija nakon verbalnog sukoba suvozača s poznatim mu suputnicima na stražnjem sjedalu. Tijekom sukoba vozač je zaustavio vozilo i izašao van s namjerom da spriječi daljnji napad na sebe. Za njim je izašao i 23-godišnjak koji ga je nastavio fizički ozljeđivati. I zadao mu teške tjelesne ozljede zbog kojih je zaprimljen u KB Sestara Milosrdnica.

“Ozljede su, možemo kazati, ozbiljne zato što je došlo do frakture orbite odnosno došlo je do frakture maksilarnog sinusa i u konzultaciji zajedno s kolegama s otorine on će biti prepraćen i planira se operativni zahvat”, kazao je Zoran Vatavuk, predstojnik klinike za očne bolesti.

Za sada je nepoznato gdje su u trenutku snimanja videa bili ostali putnici koji su se s nasilnikom ukrcali u taksi vozilo. No, iz ovog je videa jasno da su postojali i oni koji su ovaj napad gledali, ali da im nije palo na pamet išta poduzeti.

Pojava sve češćeg i brutalnijeg nasilja te odsustvo empatije i reakcije promatrača iznova je pokazalo da je u društvu nešto jako trulo, pišu vijesti.hr

Facebook Komentari