Strašna nesreća u Zagrebu: Policija objavila kako je poginuo policajac na motoru

PU zagrebačka objavila je razlog zbog kojeg je došlo do strašne prometne nesreće na čvoru Jankomir u kojoj je poginuo policajac na motoru.

U utorak oko 19.10, 32-godišnji policijski službenik Ravnateljstva policije upravljao je policijskim motociklom marke BMW i kretao se spojnim kolnikom autoceste A3 s Ljubljanskom avenijom, prometnim krakom Zagreb-zapad u smjeru sjeverozapada.

“Ulaskom u desni zavoj na čvoru Jankomir, zbog neprilagođene je brzine kretanja, prilikom izlaska iz zavoja izgubio nadzor nad motociklom. Naletio je na metalnu zaštitnu ogradu s istočne strane kolnika od koje se odbio.

Pritom je vozač pao i udario u metalni stup nosača zaštitne ograde. Motocikl se nastavio nekontrolirano kretati dok se nije zaustavio nakon što je udario u ogradu sa suprotne odnosno zapadne strane kolnika”, priopćeno je iz policije.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla, policijski službenik. Očevid prometne nesreće obavila je dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva.

U vremenu od 19.15 do 22.40 sati promet na spojnom kolniku autoceste A3 s Ljubljanskom avenijom bio je obustavljen, a nakon toga se postupno normalizirao.

Facebook Komentari