Skandal nakon utakmice s Benficom: Djevojka prijavila da ju je Dinamov igrač gušio i pretukao u svom stanu u Zagrebu

Nogometaša Dinama Iyayija Believea Atiemwena (23) njegova je djevojka optužila za nasilje. Tvrdi kako ju je nakon sinoćnje utakmice s Benficom tukao i gušio. U Dinamu zasad nemaju komentara, a nogometaš odbija razgovarati s medijima.

I. B. (21) tvrdi da ju je nogometaš nakon sinoćnje utakmice s Benficom gušio i pretukao u svom stanu u Zagrebu, piše dnevnik.hr

“Došao je kući s prijateljem. Otvorila sam vrata i čim me ugledao, pitao me što izvodim. Odmah sam vidjela da je ljutit. Nakon nekih sat vremena prijatelj je napustio stan, a on je ušao u sobu i legao na krevet. Htjela sam razgovarati s njim, ali nije mi odgovarao na pitanja. Odjednom je ustao, upalio svjetlo te uzeo moje stvari i počeo ih bacati po stanu. Uplašila sam se i počela vrištati. Uhvatila sam ga za ruke i rekla mu da prestane i da se smiri. Tada me uhvatio, bacio na krevet te počeo udarati i gušiti. Vrištala sam i molila ga da prestane. Nekako sam se uspjela izvući i pobjeći iz sobe. Krenuo je za mnom i gurnuo me, nakon čega sam pala na pod i udarila glavom. Dok sam ležala na podu, vikao mi je: ‘Odlazi, odlazi!’, a ja sam na kraju pobjegla u kupaonu i sakrila se ispod umivaonika”, ispričala je I. B.

Djevojka tvrdi da je Atiemwen došao za njom u kupaonicu i nastavio se derati na nju.

“Rekla sam mu da ću zvati policiju, a on me uhvatio za noge i krenuo vući po stanu. Bila sam na podu, no nekako sam ga uspjela dva puta ošamariti. Nastavio me šutati po desnoj nozi, a ja sam ponovila da ću zvati policiju. Kad je vidio da ih zovem, povukao se u sobu i sjeo na krevet. Tada sam mu rekla da će zapamtiti ovaj dan, na što mi je odgovorio kako je on igrač Dinama i da nemam pojma što mi sve može napraviti. Rekla sam mu da se ne bojim i da ću ići do kraja”, priča I. B.

Kaže kako je potom izašla iz stana te ispred zgrade pričekala policiju.

“Sve sam im ispričala i nakon toga su otišli razgovarati s njim. Rekao im je da sam ja sama pobacala svoje stvari i napustila stan. Rekli su mi da moram podignuti privatnu tužnu jer on sve negira. Ja imam ozljede koje potkrepljuju sve što sam rekla i kad dođem kući u Osijek, odmah idem na pregled”, kaže naša sugovornica i dodaje da su joj se u međuvremenu javile i druge djevojke koje tvrde da je Atiemwen bio agresivan prema njima.

Dnevnik.hr je pokušao razgovarati s Atiemwenom, no rekao je da je zauzet te prekinuo razgovor, dok u Dinamu kažu da u ovom trenutku nemaju nikakvih komentara.

U zagrebačkoj policiji kažu da su zaprimili dojavu o navedenom događaju te prikupljaju informacije.

I.B. je to pod punim imenom javno objavila na instagramu i prozvala “svoj” klub Dinamo.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ja, Bošnjak Iva javno objavljujem ovo , nocas izmedu 23,00 fizicki sam napadnuta od strane doticnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen, zadobila sam par fizickih ozljeda, policija je zabiljezila ovaj slucaj, a gospodin nakon dolaska policije je rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu srecu(nesrecu) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obracam doticnom gospodinu, a i upozoravam sve cure,djevojke da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika zivotna skola koju cu pamtiti do kraja zivota! i opet javno se obracam doticnom Iyayi Believe Atiemwen, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokusaj gusenja.. S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nesto! S tuzbom idem do kraja dok manijak ne dobije sto je trazio!! Gospodine Atiemwen, ne bojim te se kao sto sam rekla, ti si na to rekao da ja neznam tko si ti , “ja sam igrac dinama” te ovim putem javno prozivam i nogometni klub @gnkdinamo ! S svojom izjavom i tuzbom idem u sve novine , dok pravda ne pobjedi!! Prema izjavama drugih ljudi ja nisam jedina , koja je dozivjela ovo! Objavila sam ovo prvenstveno da druge cure nebi dozivjele ovako iskustvo! Takoder hvala svima na podrsci ja sam dobro.

Objavu dijeli I V A ? (@iva977)

Facebook Komentari