Brkić: Ništa me neće prisiliti da prestanem ljubiti pravdu, ništa me neće prisiliti da prestanem mrziti nepravdu

Potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić u posljednje vrijeme se rijetko oglašava u javnosti, a na Silvestrovo se prisjetio Alojzija Stepinca.

[ SRETNA NOVA 2019., UZ ŽELJE ZA BOLJU I PRAVEDNIJU HRVATSKU ]

Nova godina je uvijek prigoda za rezimiranje o učinjenom u protekloj godini i pitanje samome sebi, jesmo li mogli bolje i više, kao i za promišljanje o budućnosti. Naša je obveza i poslanje učiniti sve da stvorimo uvjete u kojima ćemo omogućiti dostojanstven život u Hrvatskoj.

Moramo se boriti još jače za svoj narod, i u toj borbi nikada ne smijemo posustati. Nemamo pravo odustati od borbe za našu Hrvatsku i od svojih snova. Mi danas, hvala Bogu živimo nakon stoljetnih težnji naših djedova u slobodnoj i demokratskoj Hrvatskoj. I nikada ne smijemo zaboraviti žrtvu hrvatskih branitelja u stvaranju JEDINE NAM HRVATSKE.

I danas na Silvestrovo prisjetio sam se riječi blaženoga Alojzija Stepinca, koje su jednako aktualne: “Ništa me neće prisiliti da prestanem ljubiti pravdu, ništa me neće prisiliti da prestanem mrziti nepravdu, a u ljubavi prema svome narodu ne dam se ni od koga natkriliti.”

Vama i vašim najmilijima sretnu, uspješnu i blagoslovljenu NOVU 2019. želim od ❤️?

Facebook Komentari